"Ibens"

Jeg var fast medlem i panelet i programmet "Ibens" på Radio24syv. I dag hvor programmet kun sendes én gang om ugen, bidrager jeg nu og da. Om programmet hedder det: Ibens er programmet, hvor lytterne taler med Iben Maria Zeuthen og hinanden om livet i Danmark". Jeg har været med i rigtig mange gode samtaler sammen med rigtig mange gode paneldeltagere og lyttere. De bedste linker jeg til her. Husk at der altid er to dele af programmet, som kan høres hver for sig.

22. september 2013. Programmet i anledning af 40-året for Erica Jongs bog Fear of Flying.
Jeg læste Luft under vingerne, som bogen hedder på dansk, da jeg var 16-17 år. Det var på mange måder alt for tidligt, men også dybt fascinerende læsning om Jongs hovedperson Isadora Wing og hendes umådeholdende brug af mænd i jagten på tilfredsstillelse. Lyt her når vi snakker om (u)realistiske forventninger til manden.

17. april 2013. Programmet om kosmetiske operationer.
Jeg har altid være glad for mine bryster, og jeg har ikke forspildt en chance for at vise dem frem. De ankom ret sent, men da de endelig var der? Hvilken fryd. Størrelsesmæssigt gør de ikke megen væsen af sig, men hvad gør det?

14. februar 2013. Programmet om overdreven sundhed og spiseforstyrrelse.
Jeg har haft en spiseforstyrrelse. Det styrede mit liv i et par år på en måde, så jeg ikke kunne tage mig af andet. Siden har jeg fundet ud af, at det var ganske belejligt. Det er netop dét en spiseforstyrrelse kan: fjerne opmærksomheden for dét der virkelig tæller hos den der har sygdommen.

9. januar 2013. Programmet om frygten for pædofili i daginstitutioner.
Grundlæggende mener jeg, vi er bange for børns seksualitet. Og vi lovgiver os ud af diverse intime situationer for at slippe for at tage stilling til det egentlige: vores frygt.

3. december 2012. Programmet om griskhed.
Griskhed regnes for at være én af de syv dødssynder. Jeg mener at griskhed er en vigtig livsenergi, der ligesom alle andre livsenergier kan antage negative former.

3. september 2012. Programmet om SM.
Sadomasochisme er en slags perversion som hører til i klubber, sådan tænker mange i hvert fald. Jeg mener at der er magtspil i alle former for sex.

6. marts 2012. Programmet om brud – og om Justine!
En to tre – Justine er lige udkommet, og jeg er inviteret i studiet for at tale om bogen og nogle af dens temaer. Dette var også min debut på 24syv.

 
 
http://ibenmondrup.dk/files/gimgs/th-52_radio.jpg